Translate/Traductor

dissabte, 5 d’agost del 2017

Recordant a Romario

Avui en jugadors de llegenda recordarem a Romario. Procedent del PSV Eindhoven "O Baixinho" com el coneixien al Brasil el seu país natal, va robar el cor de tots els aficionats culers en el poc més d'any i mig que va estar al club,  realitzant en l'exercici 93-94 una temporada de somni que mai podrem oblidar. 

Probablement en el top 10 dels jugadors més talentosos que hagin jugat al Barça, Romario destacava per la seva tècnica magistral i un canvi de ritme de no més de dos o tres metres que l'estaven per deixar enrere a rivals en el paper més veloços. Capaç de realitzar en els voltants de l'àrea moviments imaginables que deixaven en l'espai d'una rajola als seus defensors clavats, sent gran part dels seus gols autèntiques obres d'art. ¡En el record quedarà per sempre la cua de vaca a Alkorta al Camp Nou!



Pitxitxi amb 30 gols en la temporada 93-94, va contribuir a la consecució de la quarta Lliga consecutiva del Dream Team, entenent-se a allò més bé amb l'engranatge creat per Cruyff però en especial amb un Stòitchkov amb el qual va formar una parella de cinema.

Malgrat ser feliç a la nostra ciutat a la volta del Mundial 94 del qual va quedar campió, la seva malenconia i la seva enyorança pel Brasil li van fer abandonar el club, malgrat tot mai ningú al Camp Nou podrà oblidar a aquest jugador de dibuixos animats. 

Aquí podeu veure el vídeo amb els 30 gols en lliga d'aquest crac amb la samarreta del Barça.

Gols de Romario

1 comentari: