Translate/Traductor

dimarts, 8 d’agost del 2017

Un Gamper per al record

El viscut aquesta nit al Camp Nou ha anat més enllà del que sol ser cada any la nostra celebració del Joan Gamper. El chapecoense que ha estat el convidat a aquesta edició i que està en plena construcció intentant superar l'accident aeri del passat novembre ha estat homenatjat amb tots els honors al nostre santuari, sent al costat de Messi el més ovacionat pels aficionats que eren al camp.


Un homenatge carregat d'emotivitat que ha arribat al seu punt més àlgid durant la sacada d'honor, quan amb Iniesta els tres supervivents de l'equip brasiler, Jackson Follman, Alan Ruschel i Helio Net han donat el tret de sortida a la trobada.

Centrant-nos en el partit i malgrat la diferència de nivell entre el nostre Barça i l'equip brasiler amb un 5-0 final (Deulofeu, Busquets, Messi, Suarez, Denis) ja podem dir que estem preparats per rebre el innombrable el proper dia 13. Segurs en defensa amb una pressió aclaparadora en tres quarts de camp, un Leo Messi estel·lar movent l'equip, Suarez retrobat amb el gol i un Dealofeu 100% sincronitzat amb la MS afrontem la Supercopa d'Espanya amb molt bones sensacions, i convençuts que amb l'estil Valverde tornaran els triomfs. 

Aquí us deixem el resum del partit del nostre Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada