Translate/Traductor

divendres, 25 d’agost del 2017

Sorteig de la champions. I orgull de Lieke!

Ahir es va realitzar el sorteig de la fase de grups de la Lliga Champions League.
 

El nostre Barça ha quedat encasellat en el grup D, on coincidirà curiosament amb la Juventus de Torí que va ser el nostre botxí en els tristos quarts de final de la temporada passada. Traurem segur el nostre orgull!

El dos equips que completen el grup són el Panathinaikos grec, i l'Sporting de Lisboa, on ens retrobarem amb Mathieu. Encara que en el paper no hem de tenir massa problemes per passar a vuitens, faríem bé de no confiar-nos, ja que si no estem al 100% l'hegemònic equip grec, i l'equip portuguès pot donar-nos algun maldecap.

SSP estarem com sempre al peu del canó ajudant a l'equip a classificar-se, per així seguir somiant i gaudint d'aquesta meravellosa competició.


D'altra banda, i dins de la celebració de la gala d'ahir, la nostra jugadora del Barça femení, Lieke Martens va ser coronada com a millor jugadora europea de la passada campanya, sobretot gràcies a una magnífica Eurocopa, on gràcies al seu talent, gols i assistències va contribuir a què Holanda sortís campiona.


Des Supporters Puyol volem felicitar-la, i animar-la perquè dins del nostre club segueixi recollint més guardons, perquè això significarà que les nostres vitrines també s'ompliran de més títols. 

 Felicitats Lieke!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada