Translate/Traductor

dissabte, 14 d’octubre del 2017

Gran empat

Molt bon partit del nostre Barça al Metropolità, on només l'infortuni ha evitat que el nostre equip s'emportés els tres punts. 


Un partit on el control ha estat absolut per part del Barça des del primer minut a l'últim, i un equip matalaser que intentava sortir a la contra i es trobava amb una pressió afixiant que trencava els intents de l'Atleti d'arribar a porteria, i quan ho aconseguien es trobaven amb un Ter Steguen colossal. Només un petit error defensiu a fet que Saul avancés als locals

Lluny d'afluixar, el nostre Barça ha seguit a la seva, futbol de possessió i de pressió buscant en tot moment la victòria, Messi en dues ocasions i Suarez en altres dues han estat a prop de batre un inspirat Oblack. El setge i la força de voluntat del nostre barça han fet que en el minut 82, després d'un centre fantàstic de Sergi Roberto, el nostre pistoler hagi rematat de manera impecable aconseguint el gol de l'empat i entrant a la història per ser el primer jugador que com a visitant anota un gol en Lliga al nou estadi de el Atletic de Madrid. 



En definitiva, un empat que sap a victòria pel rival però sobretot per les bones sensacions que el nostre Barça a mostrat, i que ens fa estar molt orgullosos. 

Som-hi Barça ara a per la Champions, torna el futbol al Camp Nou, torna la grada. torna SSP!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada