Translate/Traductor

dimecres, 25 d’octubre del 2017

Gran debut a la copa

Primer partit de Copa de la temporada, i el nostre Barça ha solucionat de manera molt eficaç el partit, anteposant-se a la perillositat que suposa sempre enfrontar-se a un rival sobre el paper molt inferior, i més venint de la tensió competitiva de la lliga i la champions on portem un camí pràcticament perfecte.

Una primera part on l'equip li ha costat entrar en joc, la voluntarietat i la il·lusió del club Murcià i el seu plantejament defensiu, al costat de la manca d'engranatge del nostre equip ple de no habituals ha fet que a l'equip li costés trobar profunditat i crear ocasions de gol, fins que en l'últim minut de la primera part trenqués el partit un bonic gol de Paco Alcácer

La segona part el joc del nostre Barça, ha millorat considerablement, i amb un equip rival ja esgotat, l'equip ha liquidat el partit i l'eliminatòria amb dos gols, dels dos jugadors més destacats de la trobada; Deaulofeu amb una jugada individual feia el 0-2, i la sorpresa agradable de la nit Arnaiz el futbolista del filial, que s'ha mostrat durant tot el partit molt participatiu ha anotat el 0-3 en un autèntic golàs marca de la casa des de fora de l'area en què ha estat segur el seu debut somiat.