Translate/Traductor

dimecres, 18 d’octubre del 2017

Pluja de bon futbol

Sota una tempesta de por, el nostre Barça a cantat futbolísticament sota la pluja amb un futbol d'atac vertiginós. L'equip des del primer moment, ha buscat descaradament el portal de l'equip grec que ha vingut al Camp Nou només a defensar-se. Tot i així el nostre Barça malgrat el atac i gol constant amb un Paulinho i Deulofeu destacant per sobre de la resta, s'ha avançat en el marcador amb un gol en pròpia porteria, i amb un final de primera part inesperat amb l'expulsió de Piqué.

En els segons 45 minuts, i quan els primers minuts feien preveure que el joc del Barça anava a ser més pausat a causa de la inferioritat numèrica, va aparèixer com sempre la màgia i fantasia de Leo Messi, que amb un nou gol de tir lliure per la seva col·lecció i una jugada de fantasia dins de l'àrea donant-li el gol a Digne, han deixant el partit liquidat i la classificació a vuitens molt encarada, amb el 3-1 final

Enhorabona Barça! i ens tornem a veure el dissabte. Recordar Supporters de seguir-nos també per Facebook i a la nostra nova adreça de Twiter: @ SSPuyol2004.