Translate/Traductor

dissabte, 26 d’agost del 2017

El Barça compleix a Vitoria

Sota una calor espantosa, el partit d'avui ha resultat molt incòmode pel sistema ultradefensiu de l'Alabès, el nostre barça ha hagut de suar i treballar moltíssim fins a poder obrir la llauna amb un Leo Messi que avui ha tornat a ser decisiu.

La primera part, ha estat un continu monòleg de possessió de pilota del Barça, però l'acumulació de futbolistes del Alaves defensant en la seva pròpia àrea i un inspiradíssim porter rival que fins i tot ha aturat un penal a Messi, ha fet que la incertesa culé amb el 0-0 durés fins a la segona part

Una segona meitat, en què Leo ha volgut rescabalar-se de la seva errada a la primera part, i amb dos gols en els primers 25 minuts a liquidat qualsevol esperança que albergués el conjunt de Vitòria