Translate/Traductor

dimecres, 23 d’agost del 2017

Recordant a Kubala

Avui en jugadors de llegenda parlarem de Ladislau Kubala.

Nascut el 10 de juny de 1927 a Budapest Kubala és probablement un dels millors jugadors que hagi passat pel nostre club, deixant en la dècada dels 50 una empremta inesborrable a tots els aficionats al futbol en el continent europeu. Dotat d'una força física descomunal, Kubala va portar al Barça una forma d'entendre el futbol basada en l'esperit d'equip fins a la data no contemplat en el futbol espanyol.

A aquest esperit d'equip i lluita incessant, Ladislau afegia a més una depurada qualitat tècnica i una visió de joc estel·lar que li permetia des de la seva posició, la mitja punta tant marcar com dotar als seus companys d'assistències de gol.
 
Durant la seva trajectoria  al nostre Barça "Laszy" que així li deien va aportar al club 256 gols oficials i va formar part del llegendari Barça de les 5 Copes en una temporada 51-52 on van aconseguir tots els títols en joc, Lliga, Copa, Copa Llatina, Copa Eva Duarte i Copa Martini, als quals cal sumar-li tres lligues i quatre copes més i dues copes de Fira en poc més d'una dècada de somni liderada per ell.

Kubala va morir a Barcelona el 17 de maig del 2002, però la seva estàtua que s'eleva al nostre santuari, farà que el seu esperit es traslladi a tots els barcelonistes generació rere generació, perque Ladislau serà Sempre Etern!


Aquí podeu veure les millors jugades de Kubala.

Jugades de Ladislau Kubala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada