Translate/Traductor

dilluns, 14 d’agost del 2017

Comunicat de l'Espai d'Animació del FC Barcelona


El partit d'anada de la Supercopa que va tenir lloc al Camp Nou ha estat la constatació que en determinades ocasions, dins del propi Club, es prioritza el mercantilisme davant la vessant social i esportiva. 

Entenem que el Barça necessita ingressos per a poder ser competitiu, però des de la Grada d'Animació, i creiem que també en nom de gran part de la massa social i món penyístic, emplacem al Club a fer una profunda reflexió de com s'estant gestionant alguns aspectes relacionats amb l'operativa de la venda d'entrades a l'estadi i el conseqüent suport als jugadors des de les grades. Son intolerables els abusius preus en el partit d'ahir, motiu de la nostra absència ahir al camp. No és de rebut que una entrada per a la competició menys atractiva que disputem costi sobre el 30 o 40% del preu de l'abonament anual. Cal trobar l'equilibri necessari entre els ingressos econòmics i l'ambient al camp. 

Des del nostre punt de vista veure el camp ple de gent aliena a l'FCB, quan no directament seguidors dels nostres equips rivals no és acceptable, i molts dels fets viscuts a l'estadi ens estristeixen i ens fan bullir la sang. Les declaracions d'alguns dels nostres jugadors ahir després del partit, mostrant la seva perplexitat per l'ambient a l'estadi, és una clara mostra d'aquesta situació.

Creiem que encara estem a temps d'adreçar el rumb en benefici de la institució, l'equip i l'aficció. Estem a disposició del Club per tal d'aportar idees al debat i trobar solucions al repte que tenim davant. 


Per un Camp Nou amb ànima blaugrana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada