Translate/Traductor

dilluns, 21 d’agost del 2017

La grada a l'altura de les circunstàncies

Avui al Camp Nou s'ha disputat el primer partit de lliga, un partit carregat d'emotivitat i que ha servit perquè el nostre Santuari hagi homenatjat a les a les víctimes de la barbàrie terrorista a Barcelona i Cambrils. A part del minut de silenci, la grada d'animació ha deixat de banda per un dia el color blaugrana de les seves samarretes, tenyint amb samarretes negres al Gol Nord com a mostra de solidaritat i respecte. La l'emotivitat en el dia d'avui no acabava encara, ja que en el minut 10 de la segona part s'ha tornat a guardar un minut de silenci per Álex, el nostre company de Supporters Puyol mort recentment: Alex Sempre seràs un dels nostres! 


En el terreny esportiu el nostre Barça ha fet un molt bon debut en lliga i més si tenim en compte les baixes que ha patit l'equip. Seriosos en defensa, amb un Ter Stegen gairebé inèdit en els 90 minuts, el Barça ha tornat a controlar la zona ampla del camp tenint possessions llarguíssimes en la qual cal destacar la serietat de Busquets i la pressió insaciable d'un Sergi Roberto que cada vegada es veu més titular, sent avui a més l'autor del segon gol. Al davant sota la batuta com no podia ser d'una altra manera del nostre "Déu" Leo Messi, s'ha pogut apreciar un Paco Alcácer voluntariós, i un incisiu Dealofeu que ha atorgat profunditat a l'equip a més de participar de manera decisiva en els dos gols en la nit d'avui. 


La grada d'animació no ha parat en cap moment d'animar, empenyent l'equip cap a la victòria i demostrant que en els moments difícils sempre estarem amb l'equip.

Aqui us deixem el resum del partit d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada