Translate/Traductor

diumenge, 14 de gener del 2018

Remuntada de campió

Des del 2007 sense aconseguir la victòria a Anoeta en lliga, una pluja intensa i dos gols en contra de l'equip de Sant Sebastià. Tot feia presagiar que avui el nostre Barça sucumbiria un any més a la maledicció basca.

Però l'amor propi, la competitivitat i la ganes de superar-se que ha injectat el nostre míster a aquest equip, han aconseguit aixecar el partit i Paulinho abans de finalitzar la primera part, i després d'una assistència de Suárez ha retallat diferències deixant el 2 a 1 al final dels primers 45 minuts.

A la segona meitat, ha arribat el festival de l'uruguaià, que amb dos gols a desmuntat a la Reial Societat, sent el gol de l'empat una obra d'art. En el partit èpic com el viscut aquesta nit no podia faltar el gol de Déu Nostre Senyor, que amb un tir lliure de somni a marcat el quart del nostre Barça.

A destacar el grandiós partit de Sergi Roberto que ha estat un autèntic malson per a la defensa de la Real.

El nostre Barça tanca una primera volta gairebé perfecta, directes al nostre objectiu que no és altre que guanyar la lliga.