Translate/Traductor

diumenge, 7 de gener del 2018

Any nou i seguim sumant

Tornava la lliga al Camp Nou, i el nostre Barça no ha decebut. 

El Barça s'ha plantat en el terreny de joc amb ganes de donar un gran espectacle. El seu joc electritzant a la primera part ha portat de cap al conjunt Granota, amb un Leo Messi excepcional, que ha aconseguit un altre gol per al record després d'un tiki taka amb Jordi Alba. El Llevant només ha pogut frenar al nostre equip mitjançant joc brusc i moltes faltes però no va poder amb Suarez que amb aquest porta cinc partits seguits anotant ha transformat el segon gol després d'una centrada estel·lar de Sergi Roberto amb el qual s'ha arribat al final dels primers 45. 


A la segona part el ritme ha baixat considerablement, possiblement perquè els nostres jugadors tenien la mirada posada en el partit de tornada de Copa dijous que ve davant el Celta. Tot i així el nostre Barça ha continuat intentant augmentar el marcador veient un gran equip també a la segona part, i així en el temps de descompte Paulinho va anotar el tercer i definitiu gol de la tarda



A destacar el més que merescut debut en lliga del jove Arnaiz  que de seguir amb aquesta progressió ens donarà moltes alegries. 

Visca el Barça i a per la Copa! !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada