Translate/Traductor

dijous, 4 de gener del 2018

Empat de Copa. I Dembelè!

Comença l'any 2018 i amb això torna la Copa i el nostre Barça que ha visitat el sempre complicadíssim estadi de Balaidos. El nostre Barça s'ha presentat amb un onze ple de no habituals i amb les absències per decisió tècnica de Suarez, Iniesta i Déu nostre senyor Messi, però això no ha servit perquè l'equip es fes enrere, i ha fet una sensacional primera part, on tots dos equips han anat a pel partit amb un joc d'atac trepidant.

Arnaiz que sempre que el nostre míster li dóna una oportunitat l'aprofita, ha caçat una pilota dins de l'àrea per anotar el primer gol després d'un contra cop molt ben portat per André Gomes. Sistu després d'una jugada mitjà de caranbola va aconseguir el gol de l'empat.

En els segons 45 minuts, cap dels dos equips ha estat capaç de monopolitzar el control del partit. Més enllà de dos llançaments als pals per part del nostre Barça, el més destacable és la magnífica notícia de la tornada als terrenys de joc de Dembele després de 4 mesos lesionat.

L'empat a Balaidos deixa bastant encarrilada la classificació per a quarts, encara que haurem de liquidar-la  sense confiar-se el proper dijous al nostre santuari. 

Som-hi Barça, ens veiem aquest Diumenge!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada