Translate/Traductor

diumenge, 21 de gener del 2018

Maneta i més liders

Partidàs al Benito Villamarín, on el nostre Barça s'ha trobat un Betis valent i amb una línia de pressió i defensiva molt avançada. Durant els primers 25 minuts de la primera part ha estat un autèntic duel de titans, el nostre Barça i l'equip sevillà han protagonitzat un duel tàctic en el centre del camp, on el coratge les ganes i la lluita de tots dos equips no deixaven espai perquè haguessin ocasions de gol.

A mesura que transcorria la primera part el cansament del conjunt bètic es feia latent, i el nostre Barça va començar a monopolitzar el control de la pilota, i es van donar les primeres ocasions de gol, tot i que els primers 45 minuts van acabar amb zero gols en el marcador .

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica amb la qual va acabar, amb un control absolut del nostre Barça, i fruit d'aquesta possessió va arribar el primer gol d'Iván Rakitic. Un cop es va obrir la llauna va arribar al Festival del nostre equip, Déu nostre senyor amb dos gols i que va acabar llevandose l'aplaudiment dels aficionats locals i el Uruayo amb 2 més van rubricar una maneta que els fa encara més líders. Ara toca remuntar al nostre temple. 

Que tremolin els pericos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada