Translate/Traductor

divendres, 12 de gener del 2018

Espectacle al Camp Nou

Partit de fantasia del nostre Barça, en un Camp Nou entregat a tot l'equip agraint sobretot una primera part de somni.

Leo Messi que es va posar la disfressa de super heroi, va aniquilar a l'equip vigués en tan sols mitja hora, amb dos gols marca de la casa i una assistència de gol a Jordi Alba al més pur estil Magic Johnson. Suarez amb un gol de depredador d'àrea va marcar el 4-0 abans de finalitzar els primers 45 minuts.

A la segona part amb la classificació ja a la butxaca i donant descans a Piqué, Iniesta i Messi, el nostre equip ha seguit buscant el gol, amb un Dembele que va demostrant poc a poc que cada dia que passa s'adapta millor al joc de l'equip , d'un servei de córner votat per ell va arribar el cinquè i definitiu gol obra de Rakitic tancant una nit màgica i per seguir somiant en que aquest any podem aconseguir de continuar en aquesta línia tots els títols que se'ns posin per davant.

Som-hi Barça, ara a per els quarts de final!