Translate/Traductor

dilluns, 19 de març del 2018

A 11 punts !

Bon partit del nostre Barça, que amb una primera meitat d'espectacle va sentenciar l'Atletic de Bilbao i deixa pràcticament sentenciada la lliga després de la derrota del Patetico.

L'equip es presentava amb baixes molt significatives, però la competitivitat de la nostra plantilla al complet va fer que no es notés, realitzant uns primers 45 minuts de somni on es van poder ficar 4 o 5 gols tranquil·lament. Paco Alcacer, que sustitua l'Uruguaià, va aconseguir el primer gol de la tarda després d'una extraordinària jugada, amb una assistència més de Jordi Alba, i demostrant a tots que estarà sempre per al que necessiti l'equip, Messi quina altra vegada més va estar esplèndid , va marcar el 2 a 0 definitiu a la mitja hora de joc, amb un gol marca de la casa.

La segona part, va ser de relax per al nostre equip, sabent dosificar-se sabent del calendari que s'acosta. Hi ha què destacar el treball impecable que va realitzar Ivan Rakitic, sent un mur infranquejable al centre del camp, i fent que no es notés la baixa de Sergio Busquets, evidenciant una vegada més la temporada tan extraordinària que està duent a terme el croat.

A falta de només 9 jornades traiem 11 punts de diferència al segon classificat, deixant pràcticament la Lliga sentenciada,