Translate/Traductor

diumenge, 4 de març del 2018

Pas de gegant cap a la lliga

El nostre santuari rebia l'Atlètic de Madrid després del robatori a mà armada de dijous passat a Las Palmas. I tot i que avui el col·legiat del partit ha intentat treure de polleguera als nostres jugadors, la competitivitat demostrada pel nostre Barça ens ha estat suficient per donar un cop a sobre de la taula, i aconseguir 3 punts que ens acosten cada vegada més al títol de Lliga.

En una primera part on l'equip a sortit a per totes, amb un control absolutissim de la pilota i donant un recital a l'equip madrileny, que aguantava a força de joc brusc i agressivitat, permesa per l'àrbitre. 

Tot i el control més que absolut del partit, no hi havia manera de perforar la porteria de Oblak, fins que una vegada més amb un estel·lar llançament de falta de Déu nostre senyor es va destrossar les tela d'aranyes del portal matalasser.
  
La segona part, el nostre Barça va fer un recital de competitivitat, aguantant el resultat amb el magnífic suport de la grada i del públic del Camp Nou, que avui si ha estat de 10.

A destacar l'emotiu últim adéu que el nostre santuari li ha dedicat a Quini, que seguríssim ens veurà des del cel aconseguir aquesta lliga que cada vegada està més a prop.

Som-hi Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada