Translate/Traductor

dissabte, 10 de març del 2018

Tramit superat

Gran actuació del nostre Barça, en un partit trampa contra el cuer; just abans de l'enfrontament de Champions contra el Chelsea.

Però ja en una primera part on l'equip ha jugat amb una serietat exemplar, ha deixat la trobada pràcticament liquidat, amb un Dembele elèctric i inspiradíssim per banda dreta, el Uruguaià marcant el seu primer gol al Malaga i un Coutinho demostrant tota la seva classe amb un gol de taló d'antologia van signar un 0-2 en els primers 45 minuts

En la segona part els nostres jugadors, amb la mirada ja posada en el partit importantíssim de Champions League i amb l'equip andalús amb un menys, van jugar en mode estalvi, però sempre controlant el partit en tot moment amb una possessió de pilota gegant. Al final una victòria més per continuar invictes en lliga i ara a per el Chelsea.