Translate/Traductor

dijous, 5 d’abril del 2018

Peu i mig a semi finals

Malgrat no ser el partit més brillant del nostre Barça, la serietat tàctica de l'equip a fet que tinguem peu i mig a les semifinals de la Champions League, després d'aconseguir un contundent 4-1

La Roma va arribar al nostre Santuari, amb ganes de sorprendre, e intentar anul·lar el nostre joc a força de pressió alta, exhauriment d'espais i sortides al contra atac. Aquesta situació va incomodar l'equip en els primers 45 minuts, resultant molt difícil trobar espais, sent en pròpia porta el primer gol que ens va obrir el camí a la primera part.

En els segons 45 minuts i ja amb l'equip italià concedint més espais, van arribar les ocasions més clares del nostre Barça i també els gols, un altre en pròpia porta, Piqué i Suarez van ser els responsables de rubricar un extraordinari resultat

A destacar l'actuació de Ter Stegen que tot i no poder fer res en el 3-1 va delectar a tots amb dos magistrals intervencions salvant el que podria haver estat un resultat més ajustat per a la volta.

Som-hi Barça ara a rematar la feina a la capital Italiana!