Translate/Traductor

dimecres, 6 de desembre del 2017

Tramit de Champions

Partit de tramit al Camp Nou, on el nostre Barça tot i sortir amb un onze ple de no habituals va acomiadar la fase de grups de la champions amb una nova victòria.

Un partit on la tensió competitiva va brillar per la seva absència. Podem dir que la primera part es va desenvolupar de manera monòtona i avorrida, amb el control absolut del nostre equip i un Sporting que no oposava resistència arribant al final dels primers 45 minuts amb 0 -0.

La segona part va marxar pel mateix camí, amb la diferència que van haver dos gols i que Deu nostre senyor va sortir els últims 30 minuts donant una mica més de vida al partit. Paco Alcacer a la sortida d'un córner i Matthieu gairebé al final de partit en pròpia portal van ser els autors dels gols, que fan que acabem la primera fase de la champions més líders.

Ara a esperar rival per a vuitens, sabent que al bombo podem coincidir entre d'altres amb dos cocos que han acabat segons, Chelsea i Bayern. . . però tant ens dóna, toqui l'equip que ens toqui.