Translate/Traductor

dissabte, 23 de desembre del 2017

Festival Nadalenc a Madrid

Espectacular partit del nostre Barça al feu dels innombrables que ens permet deixar-los a 14 punts.

Una primera part d'allò més igualada, on qualsevol equip podria haver inaugurat el marcador, però un dia més Ter Stegen ha aconseguit mantenir la porteria a zero demostrant que en l'actualitat és el millor porter del món, acabant així la primera meitat amb 0- 0 al marcador.

A la segona part, el repàs del nostre equip ha estat antològic passant totalment per sobre del conjunt blanc-brut que va sucumbir a la possessió, a la pressió i a la màgia un dia més del millor jugador de la història, que es va posar la disfressa de assistent i de Suarez que ha ratificat que ha recuperat el seu olfacte de gol en les ultimes jornades, obrint el marcador després d'una extraordinària jugada de Rakitic i Sergi Roberto.

Messi de penal i Aleix després d'un gran jugada marca de la casa de l'astre argentí han rematat als innombrables. Ens anem de vacances de Nadal fent un pas de gegant per a la consecució de la Lliga.