Translate/Traductor

diumenge, 3 de desembre del 2017

No ens deixen guanyar

Nou partit de lliga al Camp Nou, i 2 punts més estafats per culpa de les decisions arbitrals, I ja van 4 punts en els últims dos partits.

Sota un fred de por, el nostre Barça va sortir endollat ​​a la recerca de la victòria amb un Leo Messi en la versió més màgica. Tot i el control i l'atac continu de l'equip, el club celtiña es va avançar al marcador de la unica manera que era capaç de crear perill, el contra atac. Un gol que va ser respost per Messi em la següent jugada, i així va acabar la primera part amb empat a un gol perquè el col·legiat va anul·lar un gol totalment legal a Luis Suarez.

La segona part es va desenvolupar en la mateixa tònica, un Barça buscant el gol i un equip rival que sortia a la contra. Malgrat les innumerables ocasions del Barça, només Suarez va aconseguir anotar el 2-1,deixant el partit obert, i en una desafortunadisima jugada on Umtiti va caure lesionat l'equip gallec va aconseguir el gol de l'empat.

Tot i el bon futbol desplegat pel nostre Barça, no es van aconseguir els tres punts. La notícia positiva de la jornada és que tot i l'empat ni els innombrables ni el València han aconseguit retallar diferències en la classificació. Hem de ser forts, i lluitar contra els elements externs que ens ho volen posar difícil.