Translate/Traductor

dilluns, 18 de desembre del 2017

Cap a Madrid a 11 punts

Ahir al Camp Nou nostre Barça tenia l'oportunitat de donar un cop a la lliga, abans d'enfrontar-se a l'Innombrable la setmana que ve. I ho hem donat i molt ben donat! !

En una primera part on l'equip ha jugat al ritme del bals d'Iniesta i Leo. Tots dos solets han manejat els tempos en els primers 45 minuts, tornant bojos al conjunt gallec quan es connectaven. Suarez després d'un regal de Leo i Paulinho després del Tretzè pal de l'astre argentí han col·locat el 2-0 amb el qual s'ha arribat al descans.
 L'inici de la segona part va significar el cop de gràcia per al Depor, ja que només començar el Uruayo va tornar a marcar. Arran del 3-0 el nostre Barça va poder celebrar  una golejada històrica, però de nou els pals, 5 ni més ni menys i un penal errat per Messi no ho van fer possible.

Paulinho es va encarregar de tancar la golejada amb el seu segon gol de la nit. Una gran nit de l'equip, que li servirà segur al grup per anar amb una motivació extra a Madrid al qual podrem deixar a 14 punts.