Translate/Traductor

dimecres, 20 de setembre del 2017

Ple al 15 de Barça

En un horari intempestiu, el nostre Barça va regalar a tots els aficionats que van poder apropar-se al camp mitja dotzena de gols, més una nova Masterclass de regal amb la rúbrica de Lionel Messi. 

Una primera meitat de partit, en què un Eibar molt ben posicionat, i amb una pressió asfixiant va plantar cara, i va fer treballar durament a tot el sistema defensiu blaugrana, amb un Ter Stegen decisiu evitant en 1 un contra un en els primers minuts el que podria haver estat el primer gol de l'equip rival. Un espectacular Semedo durant tot el partit que cada dia que passa està més integrat a l'equip va forçar un penal que va significar el primer gol de la nit obra de Messi, i una rematada inapel·lable a la sortida d'un córner de Paulinho que va fer pujar el segon gol al marcador va acabar per desinflar el globus basc.



En els segons 45 minuts, sota la batuta d'un Messi estel·lar i la col·laboració de Denis Suarez, el nostre equip va regalar una allau de gols als poc més de 55. 000 valents que van vestir les grades del nostre santuari, sent testimonis d'un altre poker del 10 del Barça que engrandeix la seva llegenda, que a dia d'avui es preveu infinita. 



En una nit com la d'ahir, cal fer un esment especial a la grada d'animació, ja que veient-se amb menys efectius a causa del "terrorisme horari" que marca la competició, van esquinçar les seves goles multiplicant esforços per portar en volandes a l'equip en la cinquena victòria consecutiva en lliga. 

Visca el barça! I honor a la grada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada