Translate/Traductor

diumenge, 10 de setembre del 2017

Maneta als pericos

Golejada d'autoritat del nostre Barça, que ha demostrat un cop més qui mana a Barcelona.

Un contundent 5-0 liderat pel Messias que amb un hat trick ha deixat ferit de mort al conjunt dels afores de Barcelona, ​​que només ha pogut aguantar a 0 la seva porteria 26 minuts, el que ha trigat la maquinària culer a marcar el primer gol.

Avui cal destacar el bon joc de totes les línies, molt segurs en defensa, amb un Ter Stegen molt serios els noranta minuts, amb Semedo que a poc a poc demostra el perquè del seu fitxatge i un Piqué que ha posat la cirereta a la seva gran actuació amb el quart gol.

Al centre del camp Rakitic ha estat imperial durant tot el partit, realitzant dues assistències de gol a part d'ajudar els seus companys amb la seva insaciable lluita.

A la davantera, i donant-li de menjar a part a Messi, cal destacar el debut esperadíssim de Dembélé, deixant en tan sols 30 minuts alguns detalls del talent i velocitat que atresora, donant a més l'assistència del cinquè gol, a un Suarez que ha tornat amb moltissima gana de la seva lesió.

Si el nostre Barça ha estat excel·lent, la grada no ha estat menys, no deixant d'animar en cap moment i desplegant al principi del partit una pancarta i un magnífic tifo; es per això que felicitem als companys/es que s'ho han currat per l'excel·lent resultat.

Visca el Barça i el dimarts a per la Juve!