Translate/Traductor

diumenge, 24 de setembre del 2017

60 anys de Camp Nou

Corria el 24 de Setembre de 1957, Barcelona es vestia de festa, l'aroma a futbol es respirava per qualsevol racó de la ciutat, i és que aquella tarda de tardor es va inaugurar el temple futbolístic més gran i meravellós d'Europa, el santuari del bon futbol, ​​la nostra casa, s'inaugurava el Camp Nou.


Des d'aquella primera tarda on el nostre Barça va golejar el Reial Jaén per 6-1 amb Villaverde com a primer golejador, Tejada, Kubala i un hat trick Eulogio Martínez, el Camp Nou ha estat testimoni dels millors jugadors del món, gaudint tots els cules de noms com Kubala, Basora, Ramallets, Cruyff, Rexach, Maradona, Quini, Stòitxkov, Romário, Rivaldo, Ronaldinho i un llarg etcètera de jugadors que han fet retrunyir amb el seu joc els fonaments de l'estadi.

En els seus 60 anys d'història el Camp Nou ha estat escenari de grans celebracions per part de tots els culers però també és on hem plorat i ens hem emocionat tots plegats i on la societat sempre ha trobat un espai per la reivindicació.

SSP es sent com tot el barcelonisme orgullós de tú, t'estimem, et respectem i sempre sempre et tindrem en els més profund del nostre cor.

Per molts anys Camp Nou!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada