Translate/Traductor

dissabte, 9 de març del 2019

No ens aturem!!

Abans de tot volem donar el nostre maxim suport a un gran culé, a un gran supporter, un company... Un amic! Victor  molta força i torna aviat que FRONT 532,el Gol Nord i la nostra bandera et troben a faltar.

Després d'una setmana genial on s'ha enterrat a les rates, el nostre Barça tornava al Santuari en un partit que podia ser un parany.

Però l'equip té clar que enguany va a per totes les competicions i la relaxació en partits aparentment senzills no existeix.

El nostre Barça ha hagut de remar a contracorrent, ja que l'equip madrileny s'ha avançat en el marcador a mitjans de la primera part, però en aquests mateixos primers 45 minuts Piqué a empatat el partit. A la segona meitat primer Déu nostre capità de penal i després Suarez van deixar van posar el 3-1 que deixava sentenciat el partit

Ara toca estar concentrats per al partit de Champions, que necessitem si o si la victòria per classificar-nos i al Camp Nou es vestirà de gala per a l'ocasió i FRONT 532 estarà present per deixar-se la veu.