Translate/Traductor

dissabte, 16 de març del 2019

A quarts de final amb el United

Ja tenim al nostre Barça a quarts de final i per la porta gran després de noquejar l'Olimpique de Lió amb una maneta

En una primera part on el Barça va deixar gairebé la feina llista, es va avançar amb un gol de panenka de Messi i un altre de Coutinho després d'una extraordinària jugada col·lectiva en uns primers 45 minuts estel·lars de l'equip. 

A la segona meitat l'equip només va passar dificultats després d'una jugada desafortunada i il·legal que va suposar el gol de l'equip Francès però l'arpa i la competitivitat dels nostres jugadors van aguantar. . . i com no. . . El nostre capità va aparèixer! i va desmuntar els gavatxos amb una jugada estratosfèrica que va suposar el 3-1 i amb dues assistències d'autèntic luxe per a Piqué i Dembele que van liquidar el partit i l'eliminatòria amb el 5-1 definitiu. 

Menció especial a la grada d'animació que va estar de 10 durant tot el partit i que va arrossegar la resta del Camp Nou a animar sense parar, sent participi directe de la classificació del nostre Barça

Ara toca seguir sumant en lliga, mentrestant que Europa i el Manchester United  que ens toca a quarts que  tremolin perquè aquest any si que si anem a per tot. 

Visca el Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada