Translate/Traductor

diumenge, 17 de març del 2019

A D10 punts

Després de dues setmanes d'autèntic èxit per al nostre Barça tocava una sortida complicada per aconseguir donar un cop gairebé definitiu a la lliga després de l'ensopegada del Patetico. I el nostre Barça no ha fallat!

Amb un estratosferic llançament de falta del nostre capità Déu Messi l'equip es va avançar al marcador. El bon joc del nostre Barça amb molt de control però una pressió després de perduda endimoniada cap que l'equip andalús patís de valent, i fruit d'aquest joc una altra vegada Déu nostre senyor va aconseguir el 0-2 abans de finalitzar la primera meitat. 

A la segona part ha estat un autèntic festival d'ocasions de gol per a l'equip, i només la mala punteria en la finalització va evitar una golejada històrica. Així i Suarez amb un gol d'antologia desaciendose de 4 rivals, però el millor estava per arribar amb un autèntic golàs de Messi en una vaselina de somni que va desencadenar l'ovació fins i tot de l'afició rival. 

A destacar també a Ter Steguen que es unit al Festival de l'equip durant tot el partit com un futbolista de camp més donant autèntica exhibició de joc de peus.  
Ara ve aturada de seleccions i un respir merescut per als nostres jugadors, després de gairebé liquidar el campionat de Lliga. 

Visca el Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada