Translate/Traductor

dilluns, 5 d’agost del 2019

Nou fitxatge en un nou Gamper




Com no podia ser d'altra manera, la jornada del Gamper, ha tornat a ser extraordinària, un dia en família, diversió i molt Barça. 

Encara que aquest any ha donat la coincidència de què ha estat el dia en què s'ha unit al nostre estimadíssim Barça un nou jugador, Junior Firpo. 

El Hispano dominicà procedent del Betis, uneix unes condicions físiques i tècniques increïbles, què afegint-li la seva extrema joventut, fan que aquest jugador no sigui únicament important aquestes temporades per alleujar de minuts a Jordi Alba, sinó que podem estar parlant del nostre lateral esquerre a la pròxima dècada. 

Junior, com hauràs pogut veure avui a la presentació mai caminarás sol. 



En l'estrictament esportiu i després d'una emotiva presentació de tots els jugadors, hem pogut comprovar el talent i la qualitat dels nous fitxatges d'aquest any. Segur que aquest any si, arribarem totes les metes! 

Tot i tenir molt menys rodatge de partits de pretemporada que l'Arsenal, el nostre Barça ha aconseguit emportar-se el Trofeu Joan Gamper remuntant un primer gol del conjunt anglès, amb un autèntic golàs gairebé al final del partit del Uruguaià Luis Suarez, demostrant que el seu olfacte de gol segueix estant intacte. 

Ara toca gira Americana per seguir preparant-nos per a la nova temporada que està a la volta de la cantonada. 

Som-hi Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada