Translate/Traductor

diumenge, 7 de juliol del 2019

XV ANIVERSARI FRONT 532

Gran jornada la viscuda ahir al XV aniversari de FRONT 532 amb l'assistència de gran part dels socis i que va transcórrer de manera fantàstica i dins d'un ambient lúdic festiu que de ben segur ens farà més forts.

La jornada va començar amb l'assemblea que va resultar ser d'allò més constructiva i en què a més de marcar objectius per a la nova temporada, debatre i aclarir diferents situacions o dubtes dels socis es va passar a proclamar la nova direcció del grup,que  quedarà amb Jordi Ibarra com nou president, Victor i Xavi com a secretaris i Juanjo tresorer. Els nous membres del consell seran Jordi Sanchez, Manito, J. Alonso, Rafa.

La jornada va continuar amb els tornejos de Pàdel i futbol indoor on tots els socis que es van apuntar van demostrar els seus dots competitius, gaudint de valent. 


El sopar va transcórrer en un ambient meravellós amb un pica-pica encertadíssim on el bon ambient, les rialles i el companyerisme van ser la tònica, sent l'avantsala del tancament de festa amb el DJ Hernandez que va fer ballar i gaudir a tots fins a altes hores de la matinada. 


¡FELICITACIONS A L'ORGANITZACIÓ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada