Translate/Traductor

diumenge, 18 de febrer del 2018

Victoria,amb la ment a Londres

Gran victòria i molt necessària en aquest partit trampa que el nostre Barça disputava a Ipurua, després de dos empats consecutius, i abans de la visita a Stamford Bridge.

Un Eibar lluitador i sense complexos va intentar posar en dificultats l'equip amb una sortida trepidant a l'inici i posant en dificultats a la nostra defensa, però com gairebé sempre Messi va sortir al rescat amb una assistència majestuosa que Luis Suárez no va desaprofitar anotant el primer de la tarda .

Ja per davant en el marcador el partit es va convertir en un cercavila amb poc control al centre del camp amb ocasions en una porteria i en una altra. La competitivitat demostrada aquest any pels nostres jugadors han fet que es pogués aguantar amb amb un resultat molt ajustat i perillós durant gairebé tot el partit.

A deu minuts per al final un gol de Jordi Alba tancava el partit definitivament, llevant qualsevol tipus de il·lusió de l'equip visitant a realitzar una gesta. Ara a per la champions Barça! el Chelsea ens espera.

Som-hi equip!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada