Translate/Traductor

divendres, 9 de febrer del 2018

A la finalissima!

Ho hem tornat a fer! cinquena final de Copa en 5 anys. I és que ja podem dir amb tota tranquil·litat, que el nostre Barça va com un llamp cap a la consecució de tots els títols

Sense passar cap tipus de problema l'equip a arribat a Mestalla amb ganes de llevar-li d'un cop la il·lusió d'una suposada remuntada al club Che , i ho ha fet a base d'un control de la possessió gegant i una serietat i concentració defensiva en aquells moments puntuals en els que els Valencians intentaven posar-nos en dificultats.

Amb un Iniesta estel·lar que ha mogut a l'equip al seu gust i un Uruguaià màgic i en estat de gràcia amb les dues assistències de gol han estat sense cap dubte els dos grans artífexs del 0-2 aconseguit


A destacar a Cillesen que dia rere dia demostra que és un porter de garanties i que en qualsevol altre equip seriosa titular. Avui en un cara a cara amb Gaya a fet una parada per al record. 

L'altra notícia destacable és l'estrena com a golejador de Coutinho i el debut de Yerry Mina que han arrodonit una nit fantàstica i d'alegria de tots els culers. 

Som-hi Barça ara per al Getafe!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada