Translate/Traductor

dissabte, 18 de novembre del 2017

Ter Stegen i Suarez els monstres del Lega-Nes

Després de jornada de seleccions, pocs entrenaments junts, un horari més idoni per a una migdiada que per jugar a futbol i un rival el Leganés poc engrescador per als nostres jugadors.

Tots aquests condicionants feien de la jornada d'avui un partit molt complicat i perillós per al nostre Barça, però que tot i ser un partit que no passarà a la història per la brillantor del joc de l'equip si que s'ha aconseguit una victòria importantíssima per continuar líders a la Lliga.

Tant la primera part del partit com la segona han estat totalment asimètriques, en què cal destacar un dia més la seguretat de Ter Stegen que ha salvat fins a 4 ocasions el gol clar de l'equip rival. Durant els 90 minuts el nostre Barça ha tingut la possessió absoluta de la pilota, però l'esquema defensiu del Leganés i la falta d'agressivitat dels nostres jugadors han fet que casi no creéssim perill.

Luis Suarez que no ha deixat de lluitar en tot el partit amb un gol a cada meitat del encontre a deixat setenciat un partit gris però efectiu del nostre equip. Ja gairebé al final dels 90 minuts Paulinho aprofitava una pilota morta a l'àrea per marcar el 3-0 definitiu

La nota mes negativa del dia és la cartolina groga a Piqué que fa que no puguem comptar amb l'en el importantíssim partit de la pròxima jornada contra el València.

Ara toca Champions, toca Juventus però sobretot toca rematar la classificació per a vuitens de final.