Translate/Traductor

diumenge, 5 de novembre del 2017

Golejador Alcacer

La sorpresa va saltar al Camp Nou quan les alineacions per al partit es van confirmar. El nostre míster va apostar perquè la banda dreta l'ocupés Paco Alcácer. 'I quina aposta!

El partit va començar amb un Barça imparable en els primers vint minuts, el joc incisiu i d'atac de l'equip va donar com a resultat 4 ocasions de gol, i només la mala sort va fer que no es setenciès la trobada, fins que va aparèixer ell... 'Paquito Alcacer! que aprofitant una confusió de l'equip Andalús va obrir el marcador al minut 23.

Ja en la segona part, el Sevilla va estirar les seves línies i va intentar aprofundir més per banda, fruit d'aquest empenta van aconseguir empatar el partit, i va sembrar els nervis en el nostre temple. Malgrat aquest revés el nostre Barça va seguir buscant la porteria rival, i en una extraordinària jugada per banda dreta, una altra vegada Alcacer burlava a la defensa rival i avançava a l'equip per segona vegada, posant el 2- 1 definitiu al marcador, i que permet seguir en lliga amb uns números gairebé impol·luts. Gran Alcacer!

Des de  SSP volem animar a Luis Suarez que encara que de manera tímida va haver d'escoltar alguns xiulets, per culpa de la seva ratxa desafortunada de cara a gol, Nosaltres no oblidem tot el que has fet pel nostre Barça, els gols que hem celebrat junts i el sacrifici que demostres en cada partit.