Translate/Traductor

dimarts, 25 de juliol del 2017

Recordant a Johan Cruyff

Estrenem nova secció, "Jugadors de llegenda" en què parlarem d'aquells jugadors que han robat el cor de tots els culers en algun moment de la història del nostre club.


¿Amb qui estrenar secció millor que amb ell...? avui recordarem a Johan Cruyff. 

Johan Cruyff va recalar al FC Barcelona la temporada 1973/74, procedent de l'Ajax d'Amsterdam, després d'aconseguir entre altres títols 6 lligues 4 copes holandeses i 3 Copes d'Europa, sent en aquell moment el fitxatge més car de la història del futbol. 

Com no podia ser d'una altra manera "el flaco", aviat va captivar els aficionats culers, la seva visió de joc, la seva qualitat tècnica, un canvi de ritme endimoniat, els seus gols, però sobretot el seu gen guanyador que va impregnar al club que portava més de 14 anys sense una lliga. 


Guanyador de tres Pilotes d'Or dos d'elles amb la nostra samarreta, Johan Cruyff a més de ser el màxim exponent del que es va conèixer com futbol total en la selecció holandesa, és sense cap dubte un dels màxims referents de la història del nostre club , ja que un cop deixat el futbol, ​​mai va deixar d'estar ni de pertànyer al nostre Barça... fins al dia de la seva mort. .. però això és una altra història! 

Us deixem l'enllaç amb alguna de les millors jugades de Johan Cruyff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada