Translate/Traductor

diumenge, 16 de juliol del 2017

Benvingudes

El nostre Barça del futbol femení a l'assalt d'Europa i per això aquest any s'uneixen a l'equip quatre fantàstiques jugadores. a l'última incorporació, la de Lieke Martins, s'uneixen Bussaglia Andonova i Toni Duggan.

BUSSAGLIA: una extraordinària tot terreny que pot jugar tant al centre del camp com a migcentre o d'interior, amb ella anem a guanyar control en els partits, rigor tàctic i molt molt pulmó.


ANDONOVA: coneguda com La Perla Macedònia, Andonova arriba el nostre Barça per fer el que millor sap ¡Marcar gols! la seva mobilitat en qualsevol de les tres posicions d'atac atemorirà a les defenses rivals, a part de adobar d'buits i espais a les seves companyes.


T. DUGAN: Una killer, aquesta és la paraula que millor descriu a Toni Duggan, la davantera centre és sinònim de compromís lluita i molt gol arriba el nostre Barça amb la intenció d'aixecar l'únic títol que li falta, la Copa d'Europa.


L. MARTINSregat, velocitat, verticalitat, gol i polivalència, aquestes són les característiques més destacades de Lieke Martins, una extrema esquerra que també es pot adaptar a qualsevol lloc de l'atac i fins i tot a posicions del centre del camp.


Molta sort per a les quatre i recordeu que mai caminareu soles.

BENVINGUDES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada