Translate/Traductor

dimecres, 17 d’abril del 2019

Nit de gloria!

Nit màgica al santuari on el nostre Barça s'ha tret el passaport per a les semifinals de Champions League. 

En un ambient espectacular, la sintonia entre la grada i l'equip ha estat igual de fantàstica que el gran resultat obtingut en el partit on l'equip s'han posat per 3 gols a 0 a l'equip anglès.

Exceptuant els primers 5 minuts de la trobada on els reds han sortit com un cicló, l'equip a dominat completament el partit, amb el nostre Déu i capità fent un d'aquells partits que es quedaran en el record i anotant entre jugada i jugada dos gols. Coutinho d'un cop de dreta temible a anotat per tot l'escaire el tercer. 

Igual que tot l'equip el compromís de la grada amb aquesta competició és gegant, i així ho ha demostrat durant els noranta minuts animant sense parar i arrosseguen al de la resta del Camp Nou que avui ha estat de 10 demostrant que remant junts som invencibles. 

Ara toca anar acostant-se al títol de Lliga, però sense perdre de vista que en tan sols dos setmanes nostre Santuari es tornarà a vestir de gala a la semifinals i Front 532 i tota la grada tornarem a estar a l'altura de les circumstàncies. 

Visca el Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada