Translate/Traductor

dimarts, 6 de novembre del 2018

1-1 i classificats!

Partit molt complet del nostre Barça que tranquil·lament podria haver guanyat per 4 o 5 gols però que la mala sort de cara a porta i una unica badada defensiva han fet que el marcador al final dels 90 minuts sigui 1-1.

Gran premi per Malcom que a deu minuts del final ha saltat al camp i en la primera pilota que ha tocat ho ha enviat al fons de la xarxa avançant-se al marcador al nostre Barça després d'un auntentic setge de l'equip amb 26 trets a porta sense el premi del gol i un joc molt bo.

L'infortuni s'ha acarnissat amb els nostres jugadors, quan en l'únic error defensiu de tot el partit l'Inter va aconseguir el gol de l'empat. Malgrat no aconseguir la victòria podem dir que ja estem classificats per a vuitens a dos jornades per acabar la lligueta i el bon joc practicat per l'equip il·lusiona i molt!