Translate/Traductor

diumenge, 28 d’octubre del 2018

Maneta a les rates

Les rates no han sortit vives del Camp Nou, i s'han portat una maneta de gols en un aunténtic partidás del nostre Barça.

Els primers 45 minuts del clàssic, el nostre Barça ha escombrat als blancs exercint sempre una pressió asfixiant en defensa i un joc de toc ràpid de atac, fruit d'aquest bon joc primer Coutinho i després Suárez d'un claríssim penal van situar el 2 -0 i aixi va finalitzar la primera part.

La segona meitat, va començar amb 10 minuts d'atac blanc, i amb un gol de Krusty el pallasso Marcelo, que va sembrar per un moment la incertesa al Camp Nou. Però la maquinària blaugrana va tornar, i amb dos gols més de l'uruguaià completant així un hat trick i Arturo Vidal gairebé al final van deixar el 5-1 definitiu

És difícil destacar algun jugador, ja que tot l'equip ha estat collonut però Jordi Alba en defensa ha estat incommensurable, Arthur segueix meravellant al centre del camp, i l'uruguaià ha callat les boques dels "periolistos" a força de gols quan l'equip més els ha necessitat.

Som-hi Barça, ara a seguir amb la ratxa!