Translate/Traductor

dimarts, 31 de juliol del 2018

Honorem a Joan Gamper

El 22 de novembre de 1877 va néixer sense cap dubte la persona més important per a tots els Barcelonistes, la persona que amb el seu enginy, ímpetu i amor a l'esport va plantar la llavor del que ara és el club dels nostres amors, el millor club del món.

Hans-Max Gamper Haessing més conegut arreu del món com Joan Gamper va arribar a Catalunya el 1899, i com ja va fer quan va residir a França o al seu país de naixement, no va deixar passar ni un dia per treballar en el foment de l'esport, però sobretot i amb permís del ciclisme, pel futbol que li apassionava. 

En aquell octubre de 1899 i mitjançant un anunci al diari, convocava a tots els estrangers que volguessin a reunir-se el 29 de Novembre de l'any 1899. Aquell dia al Gimnàs Solé de Montjuïc va néixer el F. C. Barcelona, ​​el club que ens fa gaudir, riure, plorar, emocionar-nos i que ens té robat el cor.

És per això que des de FRONT 532 ens adherim als companys de la P. B Districte XXVII la Sagrera, que han iniciat una campanya per demanar a l'Ajuntament de Barcelona, ​​una placa commemorativa a Joan Gamper al lloc  on va viure i va morir, Carrer Girona 4 de Barcelona  aprofitant els 120 anys que el nostre club complirà el proper 2019. 

Per adherir-se contacteu amb  honorargamper@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada