Translate/Traductor

dilluns, 21 de maig del 2018

El adeu de la grada a Iniesta

Darrer dia de temporada, i el nostre Santuari es va vestir d'etiqueta, per dedicar l'últim adéu al capità Andrés Iniesta.

La Reial Societat va ser el convidat,que va poder gaudir d'una grada d'animació bolcada amb l'equip i i amb el jugador de Fuentealbilla, què va dir fins aviat al nostre club, el seu club dels amors.

La grada d'animació, i SSP no vam fallar i vam estar a l'altura de les circumstàncies. A part del mosaic imperial a la sortida de l'equip, al minut 8 es va desplegar un magnífic i emotiu tifo que en imatges voler demostrar al nostre capità tot el que ha significat per a tots nosaltres

A destacar en el moment de ser substituït els més de 10 minuts seguits victorejant el seu nom. En acabar el partit, es va celebrar i la festa de comiat d'Andrés, on es van alçar els títols aconseguits aquesta temporada, una lliga i una copa què fa estiguem molt i molt orgullosos. 

Per finalitzar la vetllada i amb el nostre Santuari buit i poc més d'una cinquantena de membres de la grada d'animació a les seves butaques, Iniesta va repartir algunes samarretes a mostra de la seva gratitud pel viscut

Iniesta sempre etern!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada