Translate/Traductor

dimecres, 28 de febrer del 2018

Golejada de derby

Partidàs el que ha disputat el nostre Barça aquest cap de setmana en el derbi contra el Girona.

L'equip blanc i vermell va sembrar els dubtes quan només començar el partit es van avançar al marcador després d'un dubte defensiu del nostre equip. Però la maquinària blaugrana conduïda per uns extraordinaris Luis Suarez i Messi, va començar a desfer el rival, i ja en els primers 45 minuts el 4-1 ja onejava al marcador del nostre santuari gràcies als doblets de tots dos.

Ja en la segona part, es va poder gaudir del pas endavant de Coutinho i Dembele que van quallar una grandiosa actuació, anotant el primer el cinquè gol de la nit i el Francès assistint per al hat trick de l'Uruguaià.

En definitiva, una veritable festa la que es va viure en el derbi català, i que va suposar restar un partit cap al nostre objectiu, la consecuciò del titol lliguer.